Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos italian |
Sos italian
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă ceapă rasă, 1 cutiuţă pastă de roşii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguţă de rozmarin. Mod de preparare: Se prăjeşte ceapa în ulei, se adaugă pasta de roşii şi de două ori mai multă apă. Se condimentează şi se fierbe cca 5 minute. Se poate servi atât rece, cât şi cald.
5.706 vizualizări
Versiunea printabilă852 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe) 2. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 5. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 6. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci) 7. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 9. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci) 10. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume) 12. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii) 13. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 15. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 17. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi) 19. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe) 21. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 23. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 26. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă) 27. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate) 28. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Sos de mărar (Sosuri > Sosuri albe) |