Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos maioneză franţuzească |
Sos maioneză franţuzească
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 gălbenuşuri, 200 ml ulei, o lingură de muştar, o lingură de zahăr pudră, câteva picături de oţet, sare. Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu uleiul turnat în picături la început, apoi în şuvoi subţire. Când devine de consistenţa untului, se adaugă muştar, zahăr, oţet şi sare.
5.944 vizualizări
Versiunea printabilă1.001 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci) 2. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Sos scordolea (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 4. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 5. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 7. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii) 12. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate) 13. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Ouă cu maioneză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi) 18. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 21. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Sos brun (Sosuri > Sosuri roşii) 23. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 24. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 27. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi) 29. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci) 30. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |