Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc |
Sos roşu franţuzesc
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon. Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin. Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.670 vizualizări
Versiunea printabilă786 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate) 3. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe) 4. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe) 6. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate) 7. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri) 9. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 12. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 13. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe) 16. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 19. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume) 21. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume) 22. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume) 23. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi) 24. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi) 26. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii) 27. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume) 28. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe) 29. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 30. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) |