Sos roşu franţuzesc - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos roşu franţuzesc

Sos roşu franţuzesc

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 cană suc de roşii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căţei de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puţin mărarul, şi se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin.

Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.
4.670 vizualizări
786 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
4. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
7. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
9. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
28. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe)
29. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.