Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos salsa verde |
Sos salsa verde
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 60 g pătrunjel proaspăt, 30 g mentă proaspătă, 30 g frunze de busuioc proaspăt, 2 linguri capere, 1 căţel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de măsline. Mod de preparare: Se toacă toate ingredientele într-un robot până când se mărunţesc. Se asezonează cu sare şi piper negru măcinat, iar apoi se toarnă sosul într-un bol mic. Se acoperă cu film alimentar şi dă la rece până la servire.
11.927 vizualizări
Versiunea printabilă967 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe) 5. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri) 7. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 8. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi) 9. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci) 10. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri) 11. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume) 14. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume) 15. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi) 19. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate) 24. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume) 26. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume) 28. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 30. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume) |