Sos salsa verde - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos salsa verde

Sos salsa verde

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 60 g pătrunjel proaspăt, 30 g mentă proaspătă, 30 g frunze de busuioc proaspăt, 2 linguri capere, 1 căţel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare: Se toacă toate ingredientele într-un robot până când se mărunţesc. Se asezonează cu sare şi piper negru măcinat, iar apoi se toarnă sosul într-un bol mic. Se acoperă cu film alimentar şi dă la rece până la servire.
11.927 vizualizări
967 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
7. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
8. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
10. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri)
11. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
15. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
28. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
30. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.