Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos salsa verde |
Sos salsa verde
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 60 g pătrunjel proaspăt, 30 g mentă proaspătă, 30 g frunze de busuioc proaspăt, 2 linguri capere, 1 căţel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de măsline. Mod de preparare: Se toacă toate ingredientele într-un robot până când se mărunţesc. Se asezonează cu sare şi piper negru măcinat, iar apoi se toarnă sosul într-un bol mic. Se acoperă cu film alimentar şi dă la rece până la servire.
11.992 vizualizări
Versiunea printabilă980 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume) 3. Plachie de crap cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi) 6. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci) 12. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 14. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 15. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 17. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 21. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 22. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 24. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 25. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |