Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian |
Sos sicilian
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb. Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.176 vizualizări
Versiunea printabilă1.107 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii) 6. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 7. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi) 8. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii) 10. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume) 13. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 15. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 16. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii) 19. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi) 22. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 23. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte) 25. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe) 29. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) |