Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos sicilian |
Sos sicilian
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 150 g telina, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g masline negre, 2 linguri capere, 2 foi de dafin, 100 ml vin alb. Mod de preparare: Telina se spala si se taie rondele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar patrunjelul spalat si zvantat se toaca. Se calesc toate, circa 5 minute, in uleiul incins, se adauga si celelalte ingrediente si se lasa 10 minute sa fiarba incet. Se gusta de sare si piper.
13.269 vizualizări
Versiunea printabilă1.122 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe) 3. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe) 4. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 5. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi) 8. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 12. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii) 15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 16. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate) 17. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 25. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe) 26. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 27. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi) 28. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate) 29. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) |