Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean |
Sos vienez cu hrean
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper. Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.616 vizualizări
Versiunea printabilă1.097 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci) 3. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate) 6. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 7. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 8. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume) 10. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume) 11. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 13. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 16. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii) 17. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme) 18. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 19. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi) 20. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi) 21. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii) 24. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 28. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |