Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.705 vizualizări
1.124 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
4. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
5. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
13. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
15. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe)
18. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
20. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
22. Sos Cumberland (Sosuri > Sosuri reci)
23. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
24. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
28. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
29. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.