Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.657 vizualizări
1.108 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
3. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
4. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos cu porumb (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
10. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
16. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
19. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Rondele de mere cu sos de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
23. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
25. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
28. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
29. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.