Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sote de pui cu pastă de ardei copţi |
Sote de pui cu pastă de ardei copţi
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 piepti de pui, 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ml smantana subtire, 2 catei de usturoi, 2 crengute de rozmarin, 3 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
4.528 vizualizări
Versiunea printabilă891 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi) 2. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 3. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 10. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi) 14. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi) 18. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 29. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Ruladă de cotlet cu pastă de mici (Mâncăruri > Fripturi) |