Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Spaghete cu şofran şi cabanos |
Spaghete cu şofran şi cabanos
Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 300 g spaghete, 4 cîrnăciori afumaţi (cabanos), 1 cutie pulpă de roşii (250 g), 2 cepe tocate mărunt, 100 ml vin alb sec, 50 ml ulei de măsline, 1 priză şofran, sare, piper. Mod de preparare: Rumeniţi ceapa în 2 linguri de ulei, turnaţi peste ea vinul alb, adăugaţi roşiile şi şofranul şi gustaţi de sare şi piper. Fierbeţi spaghetele al dente (8-10 minute) în 2 l de apă cu sare. Tăiaţi cabanosul rondele şi prăjiţi-l uşor într-o lingură cu ulei de măsline. Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă circa 5 minute. Scurgeţi spaghetele şi răsturnaţi-le într-un castron încălzit în prealabil. Turnaţi peste ele sosul scăzut, aşezaţi deasupra cabanosul şi serviţi imediat.
6.411 vizualizări
Versiunea printabilă995 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume) 2. Salată egipteană (Salate > Salate de legume) 3. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă) 5. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume) 6. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi) 8. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi) 11. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 14. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume) 15. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume) 16. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume) 18. Mazăre cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă) 24. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume) 26. Salată de ouă la pahar (Salate > Salate cu ouă) 27. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) |