![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Spaghete tiroleze |
Spaghete tiroleze
![]() Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 300 g spaghete, 250 g ciuperci, 150 g unt, 150 g smîntînă, 150 g şuncă presată, 100 g caşcaval, 100 g făină, 25 g usturoi, 25 g zahăr tos, sare, zeamă de oase. Mod de preparare: Se fierb spaghetele în apă clocotită cu sare, se strecoară, se spală cu apă rece, se amestecă cu 50 g unt fierbinte. Restul de unt se pune la topit, se adăugă făina şi se rumeneşte. Se stinge cu zeamă de oase şi muştar, zahăr tos, sare. Ciupercile (tocate mărunt) fierte împreună cu şunca presată (tăiată mărunt) se amestecă cu spaghetele şi sosul rezultat. La servire, se presară deasupra caşcaval ras.
10.359 vizualizări
1.159 tipăriri 4 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |