Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.629 vizualizări
798 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
2. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
7. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Cremă de castane cu cafea şi fructe (Dulciuri > Creme)
13. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
14. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Cremă cu unt cu diferite culori sau arome (Dulciuri > Creme)
20. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
29. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.