Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.673 vizualizări
806 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
4. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
7. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
12. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
14. Parfe cu căpşuni şi fistic (Dulciuri > Îngheţate)
15. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Zacuscă de gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
18. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
26. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
27. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
29. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.