Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet foetaj, 150 g şuncă, 150 g caşcaval, 1 conservă de 200 g de ciuperci champignon feliate, 1 ou.

Mod de preparare: Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se întinde foetajul în tava în care, în prealabil, se pune hârtie de copt. Se formează un strat suprapus de şuncă pe toată lungimea ştrudelului şi se lasă liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se formează al doilea strat de caşcaval şi al treilea strat de ciuperci.

Se rulează cu atenţie foetajul, se apasă bine pe margini ca să nu iasă compoziţia şi se unge cu oul bătut pe deasupra. Se dă la cuptorul încins la 180°C pentru 35-40 min.

Se taie felii şi se serveşte cald.
4.702 vizualizări
817 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
4. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
6. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)
8. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Plăcintă de cartofi şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Prăjitură cu iaurt şi sirop de lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Costiţă afumată cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
25. Orez cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
27. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.