Stufat de crap din Izmir - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir

Stufat de crap din Izmir

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm.
Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita.
Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute.
Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat.
Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.646 vizualizări
745 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Iahnie de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sirop din coji de portocale (Băuturi > Siropuri)
7. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
10. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Crap umplut cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Chiftele din cartofi cu tărîţe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Borş de crap rapid (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
17. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
23. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
26. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.