Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir |
Stufat de crap din Izmir
Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper. Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm. Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita. Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute. Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat. Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.590 vizualizări
Versiunea printabilă727 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 4. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi) 5. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Crap rasol cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Mâncărică de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri) 16. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci) 18. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe) 20. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci) 21. Crap la cuptor stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci) 23. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Crap cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 29. Marinată de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) |