Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Stufat de crap din Izmir |
Stufat de crap din Izmir
Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg de fileuri de crap, 3 cartofi, 2 rosii, 2 cepe, 2 lamai, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, 4 fire de marar, 6 linguri de untdelemn, sare, piper. Mod de preparare: Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm. Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita. Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute. Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat. Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.
3.622 vizualizări
Versiunea printabilă737 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă) 2. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă) 6. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte) 7. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte) 8. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri) 10. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Budincuţe de pătrunjel (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Tort de ciocolată Daniela (Dulciuri > Torturi) 22. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe) 24. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai) 25. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci) 27. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri) 28. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 29. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme) |