Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor |
Sturion cu brânză la cuptor
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă. Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore. Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute. Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
7.550 vizualizări
Versiunea printabilă873 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Salată de spanac (Salate > Salate de legume) 3. Chefal la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 5. Legume a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 7. Orez a la Cubana (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 8. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume) 12. Prăjitură cu mere la tavă (Dulciuri > Prăjituri) 13. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Gulaş cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe) 16. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 18. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume) 21. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 27. Raţă la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 28. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 29. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme) |