Sturion cu brânză la cuptor - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
7.733 vizualizări
887 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
3. Tort baiser cu lămâie (Dulciuri > Torturi)
4. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
7. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
9. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume)
13. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
18. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ruladă Simona (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Baclava (I) (Dulciuri > Prăjituri)
22. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
25. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
27. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
29. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
30. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.