Sturion cu brânză la cuptor - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
7.825 vizualizări
893 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
2. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
4. Pulpă de viţel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
6. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
7. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
9. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Tort de bezea cu cremă de lămâie (Dulciuri > Torturi)
11. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
17. Paste cu morcovi şi chili (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Mămăligă cu brânză de burduf la cuptor (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
22. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
25. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Îngheţată vanilată (Dulciuri > Îngheţate)
29. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.