![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Şuncă în bere (Bierschinken) |
Şuncă în bere (Bierschinken)
![]() Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 2 h 30 min.
Complexitate: medie Porţii: 20 Ingrediente: 3-3,5 kg de pulpă de porc (o bucată), multă sare, usturoi, 4 linguri de muştar, 2 linguri miere, 3/4 l bere. Mod de preparare: Se spală carnea şi se pune multă sare pe ea. Se face o marinată de sare şi se pune carnea în ea. Se pune la rece pentru 3 săptămîni. Între timp se întoarce. Se usucă apoi carnea cu o cîrpă şi se unge cu mujdei de usturoi. Se pune carnea în cuptor (220°C, 2 ore) la copt. Se amestecă muştarul şi mierea şi se unge carnea de mai multe ori, apoi se varsă berea peste ea. După 2 ore, e carnea gata.
6.309 vizualizări
1.016 tipăriri 3 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |