Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Supă Vichy |
Supă Vichy
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 tulpini mari de praz, curatate si taiate inele, 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati in bucati potrivite, 2 linguri de praz proaspat tocat, 3 cani de apa fiarta cu concentrat de pui, 1 cana de lapte, 1/2 cana de smantana, nucsoara rasa. Mod de preparare: Se pun intr-o oala mare, la fiert, prazul, cartofii si apa fiarta cu concentrat. Se reduce focul si se lasa supa sa fiarba 30 de minute, fara capac. Se adauga laptele. Pasati supa, adaugati-i smantana si serviti-o fierbinte, cu un praf de nucsoara presarat pe deasupra si cu prazul crud si tocat.
6.132 vizualizări
Versiunea printabilă726 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Supă de castraveţi de la gheaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Supă cremă de bostan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă rece de castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă vieneză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă cremă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă cleştar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |