Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă |
Supă cremă de ouă
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional). Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.041 vizualizări
Versiunea printabilă1.085 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Cremă de scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 3. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 4. Supă de ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 15. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Ouă umplute cu muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Tarte cu cremă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 25. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 28. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |