Supă cu caşcaval în stil bavarez - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Supă cu caşcaval în stil bavarez

Supă cu caşcaval în stil bavarez

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60 g unt, 60 g făină, 180 g caşcaval, 1,5 l apă, 2 cuburi concentrat de găină, 6 felii pâine toast, 2 linguri ulei vegetal, câteva frunze de pătrunjel, 1/2 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă piper negru măcinat, sare, după gust


Mod de preparare: Într-o oală, punem apa la fiert cu cuburile de concentrat de găină. Lăsăm să fiarbă timp de 5 min.

Într-o cratiţă topim untul, adăugam făina şi o lăsăm câteva minute să se “prăjească” până se rumeneşte.

Turnam zeama iniţială amestecând continuu cu un tel şi mai lăsăm să fiarbă totul timp de 5-7 min.

Tăiem caşcavalul mărunt şi-l adăugăm în supă. Tot acum, punem şi nucşoara, sarea şi piperul. Mai lăsăm să fiarbă 1-2 min., apoi stingem focul.

Din feliile de pâine, facem nişte crutoane: le tăiem cuburi, după care într-o tigaie prăjim pâinea în uleiul vegetal.

La servire, punem în farfurie crutoanele de pâine prăjită, iar peste ele punem supa de caşcaval şi ornăm cu frunzele de pătrunjel.
5.567 vizualizări
1.078 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
3. Colcannon (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
6. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
8. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
9. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
12. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Găluşte cu nectarine (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Iahnie de ţelină cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
20. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
23. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. Cremă de vanilie pentru plăcintă (Dulciuri > Creme)
25. Şuncă fiartă în vin cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.