Supă de brânză cu pâine şi salam - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de brânză cu pâine şi salam

Supă de brânză cu pâine şi salam

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
25.979 vizualizări
1.439 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piersici Melba (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
3. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cremă de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
11. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ştrudel cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
15. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
17. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
21. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
24. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi)
25. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.