![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) |
Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)
![]() Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic). Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
5.925 vizualizări
933 tipăriri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |