Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) |
Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 50 g faina, 125 ml lapte, 1 ou, 1 varf de cutit de sare, 4 fire de patrunjel verde, 20 g unt sau margarina, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic). Mod de preparare: Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
5.857 vizualizări
Versiunea printabilă916 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de dovleac cu morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 8. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Frittată (omletă) cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Supă cremă de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |