Supă de castraveţi de la gheaţă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Supă de castraveţi de la gheaţă

Supă de castraveţi de la gheaţă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 castraveti mari, 50 g stafide, 1 legatura de busuioc, 3 linguri ulei de masline, 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr), sare, piper, cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Mod de preparare: Se dizolva tabletele de supa concentrata in 200 ml de apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung), se indeparteaza semintele, apoi se taie cubulete si se mixeaza impreuna cu picaturile de Tabasco si cu zeama de carne de pasare. Se sareaza, se pipereaza, se adauga uleiul, jumatate din frunzulitele de busuioc si jumatate din stafide si se mixeaza din nou. Se baga supa la frigider si se serveste rece, dupa ce s-a incorporat restul de stafide si s-a presarat busuiocul ramas. Facultativ, deasupra se presara seminte decorticate de floarea-soarelui, usor prajite.
3.123 vizualizări
716 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Romburi cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
10. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Tocană mănăstirească de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Madelaine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
21. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
23. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
26. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
27. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
28. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.