Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Supă de roşii turcească |
Supă de roşii turcească
Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 lingura ulei, 1 lingura faina, 1 l suc de rosii, 250 ml lapte, 1 lingurita busuioc uscat (sau o lingura busuioc proaspat, tocat), 1 lingurita oregano uscat (sau o lingura oregano proaspat, tocat), sare si piper. Mod de preparare: Se incinge uleiul in oala, se adauga faina si se rumeneste un pic. Se toarna sucul de rosii, se da in clocot. Se adauga sarea, piperul, oregano si busuiocul, se da focul incet si se adauga laptele. Se lasa la foc mic inca 5 minute. Se serveste cu cascaval ras sau cu o lingura iaurt sau smantana.
9.742 vizualizări
Versiunea printabilă955 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Supă cremă de bostan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Pulpă de miel la cuptor cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi) 9. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Supă de broccoli cu brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii) 26. Supă uşoară de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă) 30. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) |