Supă de spanac cu ouă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă de spanac cu ouă

Supă de spanac cu ouă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g spanac, 200 g rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un ardei iute (rosu), 2 linguri ulei de masline, 1 l concentrat de pasare sau legume (Knorr + apa), sare, piper, 4 oua, 4 felii de paine (bagheta).

Mod de preparare: Se spala bine frunzele de spanac (fara codite), iar rosiile se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au indepartat semintele prin apasare). Telina, ceapa si ardeiul iute se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu rosiile in uleiul incins, pana ce devin sticloase.
Se adauga spanacul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se toarna zeama de carne si se fierb toate - la foc mic - circa 20 de minute. Se gusta de sare si piper.
Ouale se sparg, unul cate unul, intr-o ceasca, se introduc (prin alunecare) in supa fierbinte si se lasa sa se coaguleze cam 10 minute. Separat, se prajeste painea si se pune cate o felie in fiecare farfurie.
Se toarna supa si se pune cate un ou pe fiecare felie de paine.
3.223 vizualizări
775 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de castraveţi dulce-acrişoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
9. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ouă umplute cu telemea (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
19. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
23. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
24. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.