Supă franţuzească cu praz - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Supă franţuzească cu praz

Supă franţuzească cu praz

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2-3 fire praz, 2-3 linguri ulei, 2-3 cartofi, 1/2 l lapte, pătrunjel verde tocat, 100 g caşcaval.

Mod de preparare: Se curăţă prazul, se spală, se taie mărunt, apoi se înăbuşă în ulei 2-3 minute. Se stinge cu 1/2 l lapte. Se adaugă sare, cartofii cruzi, raşi pe răzătoarea mică, laptele. Se fierb 10-15 minute, se pune verdeaţă tocată.
Se serveşte rece, cu caşcaval ras deasupra.
8.343 vizualizări
854 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Clătite umplute cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de castraveţi dulce-acrişoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă toscană (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ştrudel cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.