Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.324 vizualizări
854 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
13. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă dulce cu scorţişoară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.