Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine |
Supă italienească cu pâine
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde. Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.243 vizualizări
Versiunea printabilă837 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Supă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă de legume cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri) 18. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă cleştar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |