Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine |
Supă italienească cu pâine
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde. Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.290 vizualizări
Versiunea printabilă848 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă de chimen (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă aurie de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă de sparanghel cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |