Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă minestrone cu cabanos |
Supă minestrone cu cabanos
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 200 g cabanos, 2 catei de usturoi, 1 tulpina de praz, 300 g varza alba, 1 ardei gras, 1 dovlecel potrivit, 3-4 linguri ulei de masline, 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), 1 cutie rosii decojite (800 g), circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper macinat, 3-4 fire de patrunjel, cascaval ras (parmezan) pentru presarat. Mod de preparare: Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza. Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
4.593 vizualizări
Versiunea printabilă875 tipăriri 12 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supa plugarului (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă ungurească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Supă de cicoare creaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Supă de legume cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |