Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.326 vizualizări
875 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă aurie de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.