Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană |
Supă toscană
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale. Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge. Se serveste calda cu paine.
5.272 vizualizări
Versiunea printabilă856 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă de cicoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |