Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.272 vizualizări
856 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de cicoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.