Supă vieneză - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Supă vieneză

Supă vieneză

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, o lingura boia, 500 g cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 g untura, 2 catei de usturoi.

Mod de preparare: Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
6.852 vizualizări
996 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supa plugarului (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă italienească cu pâine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă uşoară de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.