Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.402 vizualizări
727 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Omletă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Zacuscă cu peşte (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
11. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
22. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Fasole uscată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.