Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat |
Tagliatelle carbonara cu peşte afumat
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper. Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna. Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.383 vizualizări
Versiunea printabilă720 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Peşte marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 6. Peşte la cuptor cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Zeamă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Fasole uscată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte) 21. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Zacuscă de peşte cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) |