Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.349 vizualizări
710 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
2. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
15. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Peşte la cuptor pe tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Zacuscă de peşte cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Peşte cu muguri de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Cubuleţe de peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.