Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle cu măsline si sardele |
Tagliatelle cu măsline si sardele
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 fileuri de sardele (in ulei), 100 g bacon, 400 g taieti, sare, 500 g rosii, 4 linguri ulei, piper, 1/2 lingurita oregano, 3 linguri masline negre taiate felii. Mod de preparare: Sardelele scurse se toaca marunt, baconul se taie fasii, iar taiteii se fierb (al dente) in apa cu sare. Se spala rosiile, se inmoaie putin in apa in care fierb pastele, se curata de pielita si se taie cubulete. Fasiile de bacon se rumenesc bine in uleiul incins, apoi se adauga sardelele, rosiile, sarea si piperul si se lasa sa fiarba incet circa trei minute. Cand sunt gata, se incorporeaza maslinele, taieteii fierti si scursi si oregano. Cand se servesc, se poate presara deasupra cascaval ras.
3.586 vizualizări
Versiunea printabilă746 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Ardei graşi (gogoşari) umpluţi cu varză albă (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 4. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 6. Ouă cu castravecior şi muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume) 8. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi) 9. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume) 10. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Ouă cu maioneză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 16. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate) 18. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 19. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi) 21. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume) 22. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 25. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 26. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume) 29. Zacuscă de gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 30. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă) |