Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt |
Tăiţei cu sos rece de iaurt
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei. Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt. Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza. Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.332 vizualizări
Versiunea printabilă828 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri) 2. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 3. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi) 5. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi) 6. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 7. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume) 8. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Surimi de crab cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 11. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi) 13. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 15. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 19. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Coaste cu sos (Mâncăruri > Fripturi) 22. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 23. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 24. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 25. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |