Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt |
Tăiţei cu sos rece de iaurt
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei. Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt. Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza. Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.363 vizualizări
Versiunea printabilă837 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe) 3. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi) 6. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe) 7. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) 15. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci) 16. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 18. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 21. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate) 23. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume) 24. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci) 25. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume) 27. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Peşte grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume) 30. Surimi de crab cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) |