Tăiţei cu sos rece de iaurt - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
4.384 vizualizări
843 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă cu iaurt, orez şi mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
5. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
17. Bame greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)
21. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
22. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
27. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.