Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.506 vizualizări
1.031 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Tartă suedeză cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
16. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
17. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
22. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
27. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
29. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.