Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat |
Tartă de ficat
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina. Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei. Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea. Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza. Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.453 vizualizări
Versiunea printabilă1.014 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri) 3. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 4. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 5. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 7. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 8. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri) 10. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 11. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Tartă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri) 14. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 15. Ficat de gâscă natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 17. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 19. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote (Aperitive > Aperitive cu peşte) 22. Tartă cu spumă de portocale (Dulciuri > Prăjituri) 23. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri) 24. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Ficat prăjit (Mâncăruri > Fripturi) 26. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri) 27. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri) |