Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat |
Tartă de ficat
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina. Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei. Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea. Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza. Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.419 vizualizări
Versiunea printabilă1.001 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri) 3. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Ficat natur (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Tartar de heringi afumaţi cu muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 11. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri) 12. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 13. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri) 18. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 21. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 22. Tartă cu gutui (Dulciuri > Prăjituri) 23. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Tartă cu fructe exotice (Dulciuri > Torturi) 27. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri) 28. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci) 29. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri) |