Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.475 vizualizări
1.020 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
3. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
6. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tartă picantă cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Chifle umplute cu pastă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tartă cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
15. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Tartă cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ouă umplute cu ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
22. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.