![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Serbia » Tocană sârbească |
Tocană sârbească
![]() Reţetă tradiţională din Serbia
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: Un piept sau o pulpă de pui, 2 roşii mari, 1 ardei gras, o lingură zeamă de ceapă, sare, 15 ml ulei, pătrunjel verde. Mod de preparare: Se fierbe puiul în apă cu sare, împreună cu ardeiul gras, roşiile tocate, zeama de ceapă şi uleiul. Înainte de a fi fierte complet, se dă la cuptor să scadă. Se presară cu pătrunjel verde.
15.250 vizualizări
1.047 tipăriri 13 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |