Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tocinei (Kartoffelnpuffer) |
Tocinei (Kartoffelnpuffer)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 10 cartofi, 2 ouă, 3 linguri mari de făină, sare, piper. Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sarea si piperul si se amesteca. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei. Se ia cate o lingura din compozitie si se intinde in tigaie. Tocineii astfel obtinuti (cam 4 la o prajire) se rumenesc pe ambele parti. Se servesc calzi, cu smantana sau iaurt.
7.637 vizualizări
Versiunea printabilă884 tipăriri 15 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume) |