Tocinei (Kartoffelnpuffer) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 10 cartofi, 2 ouă, 3 linguri mari de făină, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sarea si piperul si se amesteca. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei. Se ia cate o lingura din compozitie si se intinde in tigaie. Tocineii astfel obtinuti (cam 4 la o prajire) se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calzi, cu smantana sau iaurt.
7.637 vizualizări
884 tipăriri
15 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.