Tocinei la cuptor - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Tocinei la cuptor

Tocinei la cuptor

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg de cartofi, sare, 3 ouă, un pumn de brînză de burduf, untură de porc, cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi se rad pe răzătoarea cu dinţii cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pune sarea, ouăle şi se amestecă bine. Se ia un pumn de brânză de la burduf şi se amestecă de asemenea în pasta rezultată. Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untura de porc şi se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se servesc cât sunt calde.
15.763 vizualizări
869 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
6. Rulade de viţel cu busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
7. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Risotto cu limbă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Peşte cu praz la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
22. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tort Marilena cu lichior (Dulciuri > Torturi)
26. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
29. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.