Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.583 vizualizări
1.153 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
2. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
6. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
11. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Tort în 7 minute (Dulciuri > Torturi)
18. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Plăcintă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
25. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
27. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.