Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) |
Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti. Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm. Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.515 vizualizări
Versiunea printabilă1.133 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 4. Supă de sparanghel cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 9. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri) 12. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri) 13. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Surimi de crab cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate) 22. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 25. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 28. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri) 29. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |