Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) |
Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti. Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm. Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.463 vizualizări
Versiunea printabilă1.120 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Plăcinte poale-n brîu (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Kalakukko (plăcintă cu hering) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai) 5. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume) 8. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi) 12. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Mâncărică de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume) 22. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |