Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) |
Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară)
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g carne de pui dezosata taiata cubulete mici, 1 cubulet Knorr de pui + 1 cubulet de legume dizolvate in 3 cani de apa clocotita, 100 g ciupercute taiate in jumatate, 2 rosii taiate felii, 3 cepe verzi feliate (doar bulbul), 5 linguri zeama de lamaie, 3 linguri sos de peste, 1 lingurita zahar, 5 ardei iuti sfaramati cu mojarul, sare dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca intr-o oala cubuletele Knorr dizolvate in apa, ceapa verde si 1 lingura zeama de lamaie si se da in clocot, la foc mediu. Se adauga carnea, ciupercutele, sosul de peste, zeama de lamaie si zaharul si se lasa sa fiarba, incet, fara capac, 10 minute. Nu se amesteca in acest timp. Se adauga apoi rosiile si ardeii iuti si se mai fierbe totul 5 minute.
8.944 vizualizări
Versiunea printabilă1.192 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 4. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 8. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 10. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 11. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi) 12. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Ostropel de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi) 18. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Scrumbii la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Broccoli cu ceapă la tigaie (Aperitive > Aperitive cu legume) 25. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) |