Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară)

Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g carne de pui dezosata taiata cubulete mici, 1 cubulet Knorr de pui + 1 cubulet de legume dizolvate in 3 cani de apa clocotita, 100 g ciupercute taiate in jumatate, 2 rosii taiate felii, 3 cepe verzi feliate (doar bulbul), 5 linguri zeama de lamaie, 3 linguri sos de peste, 1 lingurita zahar, 5 ardei iuti sfaramati cu mojarul, sare dupa gust.

Mod de preparare: Se amesteca intr-o oala cubuletele Knorr dizolvate in apa, ceapa verde si 1 lingura zeama de lamaie si se da in clocot, la foc mediu. Se adauga carnea, ciupercutele, sosul de peste, zeama de lamaie si zaharul si se lasa sa fiarba, incet, fara capac, 10 minute. Nu se amesteca in acest timp.
Se adauga apoi rosiile si ardeii iuti si se mai fierbe totul 5 minute.
9.034 vizualizări
1.209 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
7. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Piept de găină umplut (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.