Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) |
Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară)
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g carne de pui dezosata taiata cubulete mici, 1 cubulet Knorr de pui + 1 cubulet de legume dizolvate in 3 cani de apa clocotita, 100 g ciupercute taiate in jumatate, 2 rosii taiate felii, 3 cepe verzi feliate (doar bulbul), 5 linguri zeama de lamaie, 3 linguri sos de peste, 1 lingurita zahar, 5 ardei iuti sfaramati cu mojarul, sare dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca intr-o oala cubuletele Knorr dizolvate in apa, ceapa verde si 1 lingura zeama de lamaie si se da in clocot, la foc mediu. Se adauga carnea, ciupercutele, sosul de peste, zeama de lamaie si zaharul si se lasa sa fiarba, incet, fara capac, 10 minute. Nu se amesteca in acest timp. Se adauga apoi rosiile si ardeii iuti si se mai fierbe totul 5 minute.
8.886 vizualizări
Versiunea printabilă1.179 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi) 2. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 8. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi) 21. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 22. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 24. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi) 28. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 30. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |