Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant |
Ton (macrou) în sos de iaurt picant
Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin. Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.769 vizualizări
Versiunea printabilă979 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 6. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 7. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi) 11. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 14. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi) 16. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Sfere cu vişine (Dulciuri > Prăjituri) 19. Suc de soc şi vişine (Băuturi > Sucuri) 20. Parfe de banane (Dulciuri > Îngheţate) 21. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri) 22. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate) 23. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume) 24. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Sufleu de brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Sote de rinichi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 28. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 29. Vinete cu brânză de capră la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) |