Ton (macrou) în sos de iaurt picant - reţetă tradiţională din Filipine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Ton (macrou) în sos de iaurt picant

Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin.

Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.832 vizualizări
996 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
2. Cornuri cu anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
6. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
9. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
12. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
18. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
20. File de calcan cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Coaste cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tort cu afine şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
25. Stea de sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
28. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
29. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.