Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Filipine » Ton (macrou) în sos de iaurt picant |
Ton (macrou) în sos de iaurt picant
Reţetă tradiţională din Filipine
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 portii file de ton, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 10 g curry, 10 g enibahar pulbere, 10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 g sare, o lingura de ulei, 5 g sofran, o legatura de marar, 25 g coniac fin. Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
6.727 vizualizări
Versiunea printabilă969 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă) 2. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Sos de mărar (Sosuri > Sosuri albe) 7. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi) 9. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 12. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 17. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Rondele de mere cu sos de portocale (Dulciuri > Prăjituri) 20. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri) 21. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) 22. Empanada cu cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi) 24. Chiftele din dovlecei cruzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume) 28. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume) 29. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 30. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |