![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Tort Sacher (I) |
Tort Sacher (I)
![]() Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: medie Ingrediente: 250 g unt, 8 oua, 250 g zahar, 125 g faina, 200 g ciocolata, coaja de lamaie rasa, unt pentru uns tava. Mod de preparare: Se freaca spuma untul. Se adauga pe rand 8 galbenusuri, zaharul, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. La urma se pune putina coaja rasa de lamaie si cele 8 albusuri batute spuma. Din aceasta compozitie se coc 2 foi de marime egala, in tavi bine unse cu unt. Se pune intre foi marmelada. Se glaseaza cu ciocolata, iar deasupra se pune frisca batuta.
11.895 vizualizări
1.105 tipăriri 7 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |