Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tortiglioni cu ficat de pui |
Tortiglioni cu ficat de pui
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 35 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste). Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot. Se serveste cu tortiglioni.
7.257 vizualizări
Versiunea printabilă857 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 5. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 9. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 16. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 21. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 24. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi) 26. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 29. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) |