Tortiglioni cu ficat de pui - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tortiglioni cu ficat de pui

Tortiglioni cu ficat de pui

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste).

Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni.
7.315 vizualizări
877 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.