Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
3.902 vizualizări
889 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Îngheţată cu caise (Dulciuri > Îngheţate)
3. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
5. Paste cu frunze de pătrunjel (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Dulceaţă de caise (Conserve de fructe > Dulceaţă)
8. Lizertort de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
9. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pulpă de căprioară la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Roşii umplute cu soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Spaghete picante (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
26. Ghiveci picant (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.