Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) |
Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc. Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat. Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
3.877 vizualizări
Versiunea printabilă877 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cremă de orez cu frişcă (Dulciuri > Creme) 2. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Ouă cu maioneză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 5. Pere cu cremă (Dulciuri > Creme) 6. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Salată de şuncă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Tocăniţă călugărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Legume cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Ciulama de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 17. Pepene galben umplut (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 18. Plachie de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri) 22. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 23. Prăjitura preferată (Dulciuri > Prăjituri) 24. Ştrudel cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume) 26. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Cremă de lămâie (Dulciuri > Creme) 28. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) |