Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) |
Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc. Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat. Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
3.844 vizualizări
Versiunea printabilă867 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Conopidă murată (Conserve din legume, murături > Murături simple) 3. Maioneză de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume) 7. Cartofi călugăreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume) 9. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi) 10. Orez cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii) 12. Hrean în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 13. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 14. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 17. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 20. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Vrabioară de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Cartofi copţi pe cărbuni (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 26. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 27. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 28. Muşchi de vită cu legume de vară (Mâncăruri > Fripturi) 29. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Chec cu cafea (Dulciuri > Cozonaci şi checuri) |