Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Tortilla Espanola |
Tortilla Espanola
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mici, taiate felii, 2 cartofi, curatati si taiati fisii subtiri, 6 oua, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6-8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20-30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata.
7.881 vizualizări
Versiunea printabilă949 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) |