Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.530 vizualizări
985 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
8. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.