Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate |
Urechi de porc sărate
Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper. Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.577 vizualizări
Versiunea printabilă998 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi) 4. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi) 5. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi) 6. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi) 7. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 8. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 9. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 11. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi) 13. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 14. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi) 19. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi) 20. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi) 22. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi) 24. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi) 26. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi) 28. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi) |