Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.638 vizualizări
1.013 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
4. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
17. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
20. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.