Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.600 vizualizări
1.003 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
7. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
26. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.