Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Varenki |
Varenki
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 250 g faina, 1 ou, 200 g brinza telemea, o ceasca smintina, sare, piper, 100 g unt. Mod de preparare: Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie in patrate cu latura de 5 cm. In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata. Se servesc cu unt topit, fierbinte.
5.599 vizualizări
Versiunea printabilă776 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |