Varză de China la tigaie - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Varză de China la tigaie

Varză de China la tigaie

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 100 g slanina, 4 linguri ulei de soia, 400 g carne tocata mixta, 2 cepe mici, 500 g varza China, 800 g germeni de soia, din conserva, 150 ml vin alb sec, 150 g ketchup picant, 300 ml supa de vita, 6 lingurite otet de fructe, sare, piper negru macinat, 1 lingurita concentrat de legume, un varf de cutit de zahar, 4 lingurite sos de soia, 2 lingurite usturoui verde tocat.

Mod de preparare: Slanina se taie cubulete. Uleiul se pune la incins in tigaie si se prajeste slanina si carnea tocata. Ceapa se taie marunt, se amesteca cu carnea si se caleste putin. Se toarna in tigaie putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 min, la foc mic.
La sfarsit se ia capacul si se lasa sa se evapore apa.
Intre timp se taie varza fasii subtiri. Germenii de soia se lasa sa se scurga si impreuna cu varza se amesteca cu carnea tocata.
Deasupra se toarna vinul alb, ketchupul, supa si otetul. Se amesteca totul bine si se mai da un clocot. Se condimenteaza cu concentrat de legume si sos de soia.
Inainte de servire, se presara cu usturoi verde.
4.822 vizualizări
791 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Salată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Cremă de vanilie pentru plăcintă (Dulciuri > Creme)
4. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
6. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
9. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
11. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
13. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
15. Tort Malakoff (Dulciuri > Torturi)
16. Ciuperci în halat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
20. Legume cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Spaghetti a la bolognese (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
25. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
27. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.