Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Varză de China la tigaie |
Varză de China la tigaie
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 100 g slanina, 4 linguri ulei de soia, 400 g carne tocata mixta, 2 cepe mici, 500 g varza China, 800 g germeni de soia, din conserva, 150 ml vin alb sec, 150 g ketchup picant, 300 ml supa de vita, 6 lingurite otet de fructe, sare, piper negru macinat, 1 lingurita concentrat de legume, un varf de cutit de zahar, 4 lingurite sos de soia, 2 lingurite usturoui verde tocat. Mod de preparare: Slanina se taie cubulete. Uleiul se pune la incins in tigaie si se prajeste slanina si carnea tocata. Ceapa se taie marunt, se amesteca cu carnea si se caleste putin. Se toarna in tigaie putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 min, la foc mic. La sfarsit se ia capacul si se lasa sa se evapore apa. Intre timp se taie varza fasii subtiri. Germenii de soia se lasa sa se scurga si impreuna cu varza se amesteca cu carnea tocata. Deasupra se toarna vinul alb, ketchupul, supa si otetul. Se amesteca totul bine si se mai da un clocot. Se condimenteaza cu concentrat de legume si sos de soia. Inainte de servire, se presara cu usturoi verde.
4.800 vizualizări
Versiunea printabilă783 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume) 3. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 5. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume) 6. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă) 7. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 9. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri) 10. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte) 11. Crap la cuptor stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 13. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume) 16. Supă cremă de broccoli (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 19. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri) 21. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi) 22. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri) 24. Caserolă cu ton şi broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Ciuperci în halat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume) 27. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte) 29. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 30. Salată Gozva (Salate > Salate de legume) |