Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Varză de China la tigaie |
Varză de China la tigaie
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 100 g slanina, 4 linguri ulei de soia, 400 g carne tocata mixta, 2 cepe mici, 500 g varza China, 800 g germeni de soia, din conserva, 150 ml vin alb sec, 150 g ketchup picant, 300 ml supa de vita, 6 lingurite otet de fructe, sare, piper negru macinat, 1 lingurita concentrat de legume, un varf de cutit de zahar, 4 lingurite sos de soia, 2 lingurite usturoui verde tocat. Mod de preparare: Slanina se taie cubulete. Uleiul se pune la incins in tigaie si se prajeste slanina si carnea tocata. Ceapa se taie marunt, se amesteca cu carnea si se caleste putin. Se toarna in tigaie putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 min, la foc mic. La sfarsit se ia capacul si se lasa sa se evapore apa. Intre timp se taie varza fasii subtiri. Germenii de soia se lasa sa se scurga si impreuna cu varza se amesteca cu carnea tocata. Deasupra se toarna vinul alb, ketchupul, supa si otetul. Se amesteca totul bine si se mai da un clocot. Se condimenteaza cu concentrat de legume si sos de soia. Inainte de servire, se presara cu usturoi verde.
4.767 vizualizări
Versiunea printabilă771 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte) 2. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi) 3. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 4. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 6. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 8. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 9. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Pilaf de urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri) 12. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Platou cu aperitive (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Păstrăv sau şalău cu miez de graham (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte) 17. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 19. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Pilaf cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume) 23. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi) 24. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume) 25. Jumări ca la Olteniţa (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume) 27. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri) 28. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme) 30. Salată cretană cu dovlecei şi ceapă (Salate > Salate de legume) |