Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Vitello tonnato |
Vitello tonnato
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: medie Ingrediente: O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza. Mod de preparare: Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,.
5.994 vizualizări
Versiunea printabilă950 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ouă Tonnato (Salate > Salate cu peşte) |