Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu parizer |
Wok cu parizer
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 600 g parizer, 1 lingura margarina, 1/2 dovlecel, 2 ardei, 1 ceapa rosie, 1 morcov, 1 praz, 3 linguri ketchup condimentat, 3 linguri soia, 2 linguri miere, 1 dl apa, 3 linguri ulei, sare si piper. Mod de preparare: Se taie parizeru feliute si se prajeste (nu prea tare) in margarina. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute in ulei. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si parizerul. Parizerul si legumele se prajesc la temperatura destul de ridicata, astfel incit legumele sa fie crocante. Se serveste cu orez.
4.135 vizualizări
Versiunea printabilă737 tipăriri 15 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Coşuleţe de parizer cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Ochiuri în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Ochiuri în parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 11. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 12. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Cupe de parizer umplute cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 16. Crochete de parizer (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Andive cu parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ochiuri cu parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Cornete de parizer umplute (Aperitive > Aperitive cu carne) |