Wok cu piept de pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui

Wok cu piept de pui

Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia.

Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg.
Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit.
Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda.
Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min.
Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.653 vizualizări
933 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.