Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui |
Wok cu piept de pui
Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia. Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg. Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit. Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda. Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min. Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.599 vizualizări
Versiunea printabilă914 tipăriri 20 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 2. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi) 4. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi) 6. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 7. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi) 11. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi) 14. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 17. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi) 24. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 25. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi) 26. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |