Wok cu piept de pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Wok cu piept de pui

Wok cu piept de pui

Reţetă tradiţională din China
Ingrediente: 100 g broccoli, 100 g porumb tinar, 4 buc. piept de pui a 125 g, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline.
Sosul: 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura faina, 1 lingura soia.

Mod de preparare: Se fierbe apa intr-o cratita. Se taie broccoli in bucatele. Se fierb broccoli si porumbul 2 min. Se scurg.
Se taie carnea in bucati mari. Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit.
Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda.
Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min.
Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.
10.627 vizualizări
924 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.