Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri

Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 500 g carnati (cruzi), 4 oua, 5 linguri pesmet, sare, piper, grasime pentru forma, 30 g cascaval ras, 2 linguri ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala rosiile, se sterg si li se taie cate un capacel. Se scobesc usor cu o lingurita si se lasa sa se scurga cu partea scobita in jos. Ceapa si usturoiul, spalate si curatate, se toaca marunt, la fel si patrunjelul si busuiocul. Se amesteca toate cu carnea din carnati (dupa ce s-a indepartat pielita). Se adauga ouale, 3 linguri de miez de rosii, pesmet, sare si piper si se framanta bine. Se umplu rosiile cu amestecul astfel preparat si se asaza intr-o forma unsa. Se presara deasupra cascavalul ras, se stropesc cu ulei de masline si se coc circa 45 de minute in cuptorul incins (treapta a II-a la aragaz).
2.760 vizualizări
816 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.