Roşii umplute cu ciuperci (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Roşii umplute cu ciuperci (I)

Roşii umplute cu ciuperci (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci albe - champignon sau bureti numiti oite, 1 kg de rosii de dimensiuni mici, aproximativ egale, 2 cepe date pe razatoarea fina, 3-4 catei de usturoi, 250 g branza de burduf sau cascaval ras, 50 ml ulei, un buchetel de marar, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Rosiile se spala si li se taie deasupra un capacel prin care, cu lingurita, se scoate miezul. Se pun apoi cu gura in jos pe o farfurie ca sa se scurga de zeama. Intr-un castron se amesteca bine ceapa rasa cu branza sau cu cascavalul, cu piperul si sarea dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu pe trei sferturi rosiile. Deasupra fiecarei rosii se pune, ca o palarioara, cate o ciuperca. Ciupercile trebuie oparite cu apa si sare inainte de a le folosi. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza rosiile una langa alta intr-un sos facut din miezul rosiilor bine maruntit, usturoi si marar. Se tin la cuptor 30-40 de minute si se servesc fierbinti, ca aperitiv. Cat timp rosiile sunt in cuptor, din 10 in 10 minute se toarna cate o lingura de sos din tava peste fiecare ciupercuta, pentru ca sa nu se usuce si sa fie frageda.
Este o reteta maramureseana.
2.115 vizualizări
708 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.