Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g caşcaval.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Topeşti margarina, adaugi făina, torni laptele şi amesteci până se omogenizează şi se îngroaşă. O dai la rece, apoi adaugi pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelezi compoziţia şi o dai la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răstorni pe un prosop umed, desprinzi hârtia de copt, presari caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulezi fără să prinzi prosopul şi dai rulada la rece. O desfaci apoi din prosop şi o tai felii.