Ruladă cu şuncă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ruladă cu şuncă (I)

Ruladă cu şuncă (I)

Ingrediente: 6 oua, 250 g sunca, 200 ml smintina,100 g faina, 200 g unt, 50 g cascaval ras, 1/2 lingurita sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se unge cu margarina solida si se tapeteaza cu faina o tava mare de cca 28/45 cm. Albusurile se bat spuma tare, se adauga galbenisurile, 100 g unt topit dar rece, si se amesteca usor cu telul de 4-5 ori. deasupra se presara cu toata faina amestecata cu sarea, se amesteca tot cu prin rasturnare, de 9-10 ori apoi se desarta de-a lungul tavi se adauga compozitia si se niveleaza. Tava se introduce in cuptorul bine incalzit la foc mijlociu. Nu se deschide timp de 15 min, in care timp foaia se intareste bine si se rumeneste putin. Se scoate tava din cuptor si cu lingura se pune sunca amestecata cu smintina, in mai multe gramezi care se intinde apoi cu dosul linguri, dupa aceea se introduce din nou tava in cuptor unde se lasa 10 min. Dupa ce se scot din cuptor, tava se tine inclinata putin in fata noastra si, cu lama unui cutit se incepe rularea foi de sus in jos lasind-o sa cada pe un platou daca este nevoie ruloul se taie pentru 2 rulouri mai mici. Se stropeste cu restul de unt fierbinte, se presara cu cascavalul rassi se serveste imediat fierbinte. Ceea ce a ramas se poate reincalzi la cuptor sau se serveste rece.
2.340 vizualizări
645 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.